Fortius Fysiotherapie – Gezondheidscentrum Nijkerkerveen – Nijkerkerveen
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48 3864 EN
Nijkerkerveen

Fortius Fysiotherapie

Na 17 jaar zorgverlening, is Fortius een begrip in Nijkerk als het gaat om fysiotherapie en aanverwante activiteiten. Fortius is gecertificeerd met het hoogste kwaliteitskeurmerk uit de fysiotherapie en mag zich een Plus- of Top zorg- praktijk noemen.

Fortius biedt o.a. fysiotherapie en  manuele therapie bij diverse spier- en gewrichtsklachten aan nek- schouder-rug, heup-, knie en enkels. Sportfysiotherapie met gratis sport inloop spreekuren, dry needling, medical taping, zwanger fit en FITKIDS. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor oefenprogramma’s voor  COPD, reuma, diabetes en  hart- en vaatziekten. Fortius beschikt over een ruime oefenzaal waar ook fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut gegeven wordt. Fortius heeft een nevenvestiging in Voorthuizen en in Nijkerkerveen .

Ons team van professionals werkt constant aan verbetering van kwaliteit door het volgen van scholing en cursussen.

“Fortius betekent kracht en dat is waar Fortius voor  staat: de kracht en expertise van zorgverleners bundelen we om de cliënt sterker te maken.

Fortius Fysiotherapie heeft vestigingen in Nijkerk, Nijkerkerveen en Voorthuizen.

Locaties en openingstijden Nijkerkerveen:

De fysiotherapeuten zijn op verschillende momenten aanwezig in het gezondheidscentrum. Bespreek met het maken van een afspraak wanneer u in het gezondheidscentrum terecht kan.

Telefoonnummer: 033-2461747 (van 08.30 uur – 20.00 uur).

Voor afspraken graag bellen tussen 08.45 uur en 16.00 uur.

Fortius Fysiotherapie

Klik hier om direct naar de website te gaan.